Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Spatiu Comercial De Inchiriat Cluj

Spatiu Comercial De Inchiriat Cluj

Gaseste spatiul comercial potrivit si inchiriaza acum. Spatiu de inchiriat in cartierul andrei muresanu, zona calea turzii.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Acest spatiu comercial este principala atractie a populatiei, avand in componenta lui numeroase magazine, restaurante, cafenele, banci si farmacii, suficiente pentru diversitatea gusturilor. Chirii cluj ofera spre inchiriere un spatiu comercial open space, 130 mp, amplasat ideal in piata mihai viteazu. O selectie de spatii comerciale in toate zonele din cluj.

Spatiu Comercial De Inchiriat Central Cluj Napoca 1000 Eur
vizitati articolul complet aici : https://www.consulting4you.ro/spatiu-comercial-de-inchiriat-central-cluj-napoca-2679.html
8 oferte de spatii comerciale de inchiriat au fost gasite. Spatiu comercial de inchiriat in centru, cluj napoca. Oferte spatii comerciale de inchiriat din judetul cluj.

Spatiul este situat la parter.

, actualizate, bine prezentate si cu informatii reale. Spatiu de inchiriat in cartierul andrei muresanu, zona calea turzii. 1 incapere 34 m2 utili.

Horea langa facultatea de litere ubb. Continuând, sunteți de acord cu politica de confidențialitate și cookie și acceptați modul în care procesăm datele personale și setăm. Spatiu comercial de inchiriat cluj napoca.

Spatiu Comercial De Inchiriat Central Cluj Napoca 1000 Eur
vizitati articolul complet aici : https://www.consulting4you.ro/spatiu-comercial-de-inchiriat-central-cluj-napoca-2679.html
Spatiu comercial de inchiriat in centru, cluj napoca. 15790 apartamente 6832 case / vile 3078 garsoniere 6390 terenuri 28095 oferte de vanzare 5942 oferte de inchiriat. Găsește chiar acum un spațiu sau un birou de.

Spatiu comercial de inchiriat iulius mall cluj.

Chirii cluj ofera spre inchiriere un spatiu comercial open space, 130 mp, amplasat ideal in piata mihai viteazu. 8 oferte de spatii comerciale de inchiriat au fost gasite. Gaseste spatiul comercial potrivit si inchiriaza acum.

O selectie de spatii comerciale in toate zonele din cluj. Nifon 32 spatiu comercial (de inchiriat). 8 oferte de spatii comerciale de inchiriat au fost gasite.

Inchirieri Spatii Comerciale Cluj Napoca Spatii Comerciale De Inchiriat Cluj Napoca
vizitati articolul complet aici : https://www.zoom-imobiliare.ro/spatii-comerciale-de-inchiriat/cluj-napoca-5222/1
Gaseste spatiul potrivit pentru afacerea ta, doar pe imobiliare.ro. Spatiu comercial de inchiriat cluj napoca. Horea langa facultatea de litere ubb.

Anunțuri de spații comerciale și birouri de închirierat în județul cluj, dar și în alte zone din românia.

Oferte spatii comerciale de inchiriat din judetul cluj. Se inchiriaza un spatiu de 32.42 mp, compus din 2 camere, 2 grupuri sanitare si hol amenajat la demisolul inalt al unui imobil situat in centrul orasului. Va propun spre inchiriere un spatiu comercial dispus pe 2 niveluri, acestea.

Hala este constructie noua, parterul este inchiriatspatiu comercial, ideal pentru depozit, hala, in someseni, la strada principala spatiu comercial de inchiriat. Spatiu pentru cabinet medical situat ultracentral.

Posting Komentar untuk "Spatiu Comercial De Inchiriat Cluj"