Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Proiecte De Lege Camera Deputatilor

Proiecte De Lege Camera Deputatilor

Camera deputatilor dezbate, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie. Proiectul de lege privind acordarea statutului de autonomie locală ținutului secuiesc a trecut tacit de camera deputaților, pe data de.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Camera deputatilor a adoptat, in data de 24.04.2019, in calitate de camera decizionala, urmatoarele proiecte de acte normative: Recent a fost aprobat de catre camera deputatilor un proiect de lege referitor la transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, prin care este interzis transportul public de persoane contra cost cu un autoturism fara a detine pentru acesta autorizatie taxi valabila. Usr va ataca la ccr legea.

Camera Deputaţilor A Adoptat Un Proiect Prin Care Activităţile Din Industria De Armament Sunt Incluse In Categoria Locurilor De Muncă In Condiţii Speciale Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri
vizitati articolul complet aici : https://www.stiripesurse.ro/camera-deputatilor-a-adoptat-un-proiect-prin-care-activitatile-din-industria-de-armament-sunt-incluse-in-categoria-locurilor-de-munca-in-conditii-speciale_1531555.html
Cele mai noi știri despre camera deputatilor. Sedinta camerei deputatilor este programata sa inceapa la ora 11.00. Prima pagina > proceduri parlamentare > procesul legislativ la camera deputatilor.

Initiativa reglementeaza activitatea de emitere de moneda electronica, transpunand directiva.

Usr va ataca la ccr legea. Proiectul de lege privind activitatea de emitere de moneda electronica a fost adoptat, marti, de plenul camerei deputatilor cu 294 de voturi favorabile, un vot impotriva si patru abtineri, anunta agerpres. Initiativa reglementeaza activitatea de emitere de moneda electronica, transpunand directiva.

Camera deputaţilor votează miercuri moţiunea simplă a psd împotriva ministrului agriculturii adrian oros. Moțiunea a picat miercuri în parlament, cu 115 de voturi „pentru camera deputaților a adoptat, luni, în calitate de for decizional, proiectul de lege privind dublarea alocațiilor de stat pentru copii. Proiectul a fost votat cu 193 de voturi „pentru, unul „împotrivă şi 14 abţineri.

Camera Deputatilor A Adoptat Decizional Un Proiect Prin Care Cnsu Va Fi Condus De Premier Mobile
vizitati articolul complet aici : https://ziare.com/stiri/eveniment/cnsu-va-fi-condus-de-premier-1640196
Camera deputaților a adoptat tacit proiectul de lege care prevede acordarea unor pensii de serviciu profesorilor din învățământul preuniversitar cu o vechime efectivă de 30 de ani în învățământ, în cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate în ultimele 12 luni, întrucât a fost depășit. Sedinta camerei deputatilor este programata sa inceapa la ora 11.00. Camera deputaţilor se reuneşte astăzi, 19 august, în sesiune extraordinară, iar primul punct de pe ordinea de zi este proiectul de lege referitor la respingerea ordonanţei ieri, comisia pentru muncă şi protecţie socială a decis să propună plenului camerei deputaţilor adoptarea proiectului de lege.

Act normativ emis de catre organul legislativ al puterii de stat (in romania acesta este parlamentul), ce cuprinde norme generale, de conduita, obligatorii si impersonale.

Camera deputaţilor nu va mai adopta tacit proiecte de lege. Camera deputaţilor a aprobat, miercuri, legea pensiilor, după ce deputaţii au admis, în plenul de marţi un amendament al udmr, iniţial respins de comisia de muncă. Prima pagina > proceduri parlamentare > procesul legislativ la camera deputatilor.

Proiect de lege aprobat de camera deputaților: Usr și pnl au depus pe 1 iulie 2019 la parlament proiectul de modificare a constituției. Camera deputaţilor a respins moţiunea simplă a psd împotriva ministrului adrian oros.

Camera Deputaţilor 37 De Proiecte Din Legislaturile Trecute Respinse Agerpres Actualizează Lumea
vizitati articolul complet aici : https://www.agerpres.ro/viata-parlamentara/2021/02/10/camera-deputatilor-37-de-proiecte-din-legislaturile-trecute-respinse--658891
450/2020 proiect de lege privind unele măsuri pentru organizarea alegerilor pentru pentru senat şi camera deputaţilor, ca urmare a încetării mandatului parlamentului ales în anul 2016. Sistemul de urmarirea a procesului legislativ permite interogarea bazelor de date care gestioneaza proiectele de lege şi propunerile legislative care au intrat în procedura legislativa a camerei deputatilor. Un proiect de lege prin care se preconizează desfiinţarea inspectoratelor şcolare a fost adoptat tacit, astăzi, de plenul camerei deputaţilor.

Sedinta camerei deputatilor este programata sa inceapa la ora 11.00.

După primirea şi înregistrarea acestora, biroul permanent al camerei le distribuie parlamentarilor şi le trimite comisiilor permanente pentru examinarea în fond sau pentru avizare. Camera deputatilor a acceptat un amendament al psd, la. Usr va ataca la ccr legea.

Posting Komentar untuk "Proiecte De Lege Camera Deputatilor"