Prajitura Cu Nuca Si Krantz
Prajitura Cu Nuca Si Krantz
Adaugam galbenusurile si batem putin pana se incorporeaza bine in compozitie, apoi punem faina cernuta cu praful de copt si nuca macinata. Se prepară un pic mai greu decât alte prăjituri, însă vă garantăm că această prăjitură merită tot efortul.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Separam albusurile de galbenusuri si le batem bine cu zaharul adaugat treptat. In medie, valoarea energetica a 100 de grame de miez de nuca este de 700 kcalorii. Prăjitura krantz, este o prăjitură ușoară și delicioasă, pe care o vei îndrăgi de la prima degustare.
O prăjitură delicioasă și ușor de făcut, prăjitura krantz este o idee perfectă pentru mesele.
Deasupra se presara acel krantz, adica nuci caramelizate. Ungem o tava de inox cu ulei. Prajitura se vinde la tava si contine aproximativ 50 de bucati.
In medie, valoarea energetica a 100 de grame de miez de nuca este de 700 kcalorii. O prajitura naturala delicioasa si cu foarte multa nuca. Topim zaharul la foc mic.
200 g unt 150 g zah.
Prajitura krantz are foi aerate din albusuri si nuca macinata, o crema din galbenusuri cu unt si un topping de nuci caramelizate. 3 albusuri, 100 gr nuca macinata, 100 gr zahar, 1 lingura faina, ulei pentru uns tava, un praf de sare, o sa avem nevoie de trei foi., pentru fiecare foaie aluatul se face separat., 9 galbenusuri, 250 gr de unt, 4 plicuri de zahar vanilat, 150 gr de zahar, 50 gr zahar pudra, 150 gr miez de nuca. Prajitura krantz este o prajitura cu foi din bezea, crema de vanilie si krant din zahar si nuca.
Adaugam galbenusurile si batem putin pana se incorporeaza bine in compozitie, apoi punem faina cernuta cu praful de copt si nuca macinata. Prajitura krantz este o prajitura cu foi din bezea, crema de vanilie si krant din zahar si nuca. Împărțim compoziția pentru foi de albușuri cu nucă, în trei părți egale.
Topim zaharul, apoi adaugam nucile.
Cand a devenit lichid adaugam miezul de nuca si amestecam bine, atfel incat miezul de nuca sa fie bine acoperit cu caramel. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). 8 oua 150 g nuca macinata 2 linguri de faina 150 g zahar un plic praf de copt ingrediente pentru crema:
Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Nuca Si Krantz"